13. junij 2017

Brezglutensko pecivo prav tako slastno in lepo

 

Brezglutensko pecivo je namenjeno vsem, ki zaradi zdravstvenih razlogov in drugih omejitev, glutena ne smejo uživati. Veliko pa je tudi ljudi, ki se za takšno dieto odločijo sami, saj so jedi brez glutena bolj zdrave in lažje prebavljive. V pekarskem podjetju Peki vam ponujamo številna živila popolnoma brez glutena, pa tudi mešanice za kreme, čokoladne surovine, dekoracije in sladkorne čipke. Z našimi izdelki boste enostavno pripravili številne sladice brez glutena in laktoze, tudi na primer ajdove kekse brez glutena ali pa slastne muffine.

 

 

Čokoladno brezglutensko pecivo

 

Čokolada je verjetno najbolj priljubljena surovina za pripravo sladic. Z našo pomočjo boste lahko spekli muffine brez glutena in laktoze (poleg čokolade so okusi še mandelj, vanilija, pistacija in jagoda), ki jih pripravite iz mešanice Rue Flambee. Dodate le olje in jajca, muffini brez glutena in laktoze pa so lahko pripravljeni v zgolj pol ure. Pecivo brez glutena in sladkorja je izredno zdravo, zato si ga lahko privoščite brez slabe vesti. Odlično je za hitro pripravo, ko dobimo obiske, ali za različna praznovanja. Z našo ponudbo dekoracije bodo sladice brez glutena in laktoze že na pogled videti mamljivo, saj vam bogata izbira nudi neomejene možnosti kulinaričnega ustvarjanja. Mnoge naše jedilne dekoracije in jedilna barvila so popolnoma brez glutena, zato res dobite absolutno brezglutensko pecivo.

 

Ajdovi keksi brez glutena

 

Med brezglutensko pecivo enostavne priprave spadajo tudi keksi, na primer ajdovi keksi brez glutena. Z moko brez glutena lahko pripravite izvrstne ajdove kekse brez glutena, v katerih bo uživala vsa družina. Odlični so v prazničnem času ali tudi kot darilo. Mešanico za piškote zmešate z jajci, da dosežete homogeno zmes, jo vlijete v modelčke in spečete v pečici. Piškote in kekse okrasite z barvami brez glutena, ki jih lahko dobite v razpršilu ali v pasti. Za (brezglutensko) pecivo pri nas dobite tudi vso potrebno pekarsko opremo. Za ajdove kekse brez glutena pri Pekiju dobite lične modele za izrez, pa tudi dekorirno pištolo. Vse pripomočke za peko lahko enostavno naročite kar v naši spletni trgovini in dobili jih boste dostavljene na želeni naslov. Lahko pa se oglasite v eni od naših trgovin v Ljubljani, Mariboru in Ajdovščini. Peki vedno poskrbi, da je hrana brez glutena polnega okusa in lepega videza. Brezglutensko pecivo boste z veseljem postregli vsem vašim gostom, ki sploh opazili ne bodo, da gre za drugačna živila.

 

 

ajdovi keksi brez glutenabrezglutensko pecivo