25. januar 2016

Odprava bolečine v kolku in nogi, kolenu in križu z energoterapijo Bioquantum

Bolečine v kolku in nogi, kolenu in križu so zelo pogost zdravstveni problem, ki prizadanejo vedno več ljudi. Vzrok za bolečino je lahko obolenje sklepa, mišic ali drugih struktur, nepravilnosti v hrbtenici, dolgotrajno sedenje ali nepravilna telesne drže. Vzrok za bolečino je lahko tudi kje drugje. Bolečine v kolku (in nogi) se namreč lahko pojavijo tudi, če vzrok zanje ni v samem kolku. 

Vzrok bolečine v kolku (in nogi) je lahko tudi obraba hrustanca. Artroza kolka je degenerativna sprememba kolka. Manifestira se kot poškodba na sklepnem hrustancu, ki jo spremlja bolečina v kolku, in tudi v nogi, funkcionalnost sklepa pa se zmanjšuje. Uradna medicina zdravi koksartrozo (artroza kolka) operativno, z vgradnjo umetnega kolka (proteza) in v postoperativni fazi z rehabilitacijo v rehabilitacijskih centrih. Ker je operacija kolka dokončna (poti nazaj ni), vam svetujemo, da najprej poskusite vse drugo, tudi t.i. alternativno zdravljenje kolka.

Z energoterapijo Bioquantum bolečine v kolku (in nogi) začnejo popuščati že po prvi štiridnevni terapiji. Če razlog za bolečino ni obraba hrustanca, le-ta hitro popolnoma popusti, če pa je za bolečine v kolku (in nogi) kriva artroza, pa je za popolno sanacijo bolečine in ponovno regeneracijo hrustanca potrebno vztrajati več mesecev (periodično vsaj enkrat mesečno in minimalno od štirih do šestih mesecev).

 

Vas mučijo bolečine v kolenu ali križu?

Bolečine v kolenuKoleno je kompleksen sklep, ki je ob mnogih (športnih) aktivnostih zelo obremenjen. Bolečine v kolenu so odgovorne za skoraj eno tretjino vseh zdravniških obiskov. Bolečina je lahko lokalizirana ali razpršena po vsem kolenu. Lokacija bolečine se razlikuje glede na to katera kolenska struktura je vključena. Z okužbo lahko celotno koleno oteče, medtem ko strgan meniskus ali zlom kosti boli na enem določenem mestu. Bolečine v kolenu lahko spremljajo težave pri hoji, šepanje, zaklenjeno koleno (nezmožnost upogniti koleno).

Pri energoterapiji Bioquantum ne gre le za lajšanje bolečine v križu, pač pa za sanacijo in popolno odpravo bolečine. Običajno pride do dramatičnega izboljšanja – bolečina v križu kot po čudežu popolnoma izgine. V nekaterih primerih je za dosego optimalnega rezultata (da bolečina v križu dokončno in popolnoma izgine) energoterapijo potrebno v roku enega meseca ponoviti.

 

Ko gre za bolečine v kolku in nogi ter kolenu in križu, alternativno zdravljenje res lahko učinkovito pomaga. Zato nikar ne obupavajte in nas čimprej obiščite. Vabljeni.