29. december 2015

Bolečine v križu – neprijetna, a odpravljiva nadloga

Če bolečine v križu trajajoe več kot šest tednov, govorimo o tako imenovanih kroničnih bolečinah v križu, kar je precej trdovratna težava. Težava je zelo pogosta in včasih navidezno ni resna, v resnici pa lahko močno vpliva na kvalitetno življenja.

 

Bolečine v križuLajšanje bolečin v križu

Eden od načinov za lajšanje bolečin v križu so protibolečinska »zdravila«. Resnici na ljubo, je to najbolj pogost način za lajšanje bolečin v križu. Analgetiki imajo nezaželene stranske učinke in jih lahko jemljemo le krajši čas. Pri lajšanju bolečin v križu, ki se pojavijo nenadoma in so zelo intenzivne, včasih lahko pomaga že, če ležemo in počakamo, da najhujša faza mine. V tem primeru ni šlo za resen problem. Koristno je tudi segrevanje prizadetega predela. Tovrstno »domače« lajšanje bolečin v križu pa je žal res samo lajšanje, ne pa tudi odprava, zato ljudje, ki imajo bolečine v križu, iščejo dolgoročnejše (trajnejše) rešitve.


Bolečina v križu in nogi

Še posebej neprijetna je lahko kombinacija bolečin v križu in nogi (išias). Hkratno pojavljanje bolečin v križu in nogi je najbolj značilno za jutranji čas in običajno čez dan izzveni, kar pa še ne pomeni, da lahko zanemarimo simptom. Poskus ignoriranja bolečine v križu in nogi lahko na dolgi rok privede do resnih težav, zato je nujno čimprejšnje ukrepanje.
Energoterapija Bioquantum je rešitev! Poudarjamo, ne gre za alternativno zdravljenje. Z energoterapijo na povsem naraven način, s katerim neinvazivno, neboleče in brez uporabe medikamentov učinkovito olajšate in tudi odpravite bolečine v križu in nogi. To dosežemo z biofotonskim obsevanjem in obnavljanjem energijskega polja klienta. Energoterapevti smo vam na voljo za vse dodatne informacije. Pokličite!