Delovanje biološke čistilne naprave brez elektrike

09. maj 2017

 

Delovanje biološke čistilne naprave do 50 enot, ki dosegajo ogromne učinke čiščenja, vse tja do kar 99%. Ob nakupu lahko izkoristite subvencijo gospodarske zbornice in izbirate med petimi tipi malih bioloških čistilnih naprav. Delovanje le-teh je preverjeno vrhunsko in ustreza najvišjim okoljskim in varnostnim standardom. Za vgrdanjo biološke čistilne naprave lahko pošljete brezplačno povpraševanje preko kontaktnega obrazca na naši spletni strani ekohit.si.  Smo pravi strokovnjaki za ekološke rešitve, trenutno pa vam po akcijskem ceniku zbiralnikov deževnice ponujamo tudi vrhunske slovenske in nemške zunanje zbiralnike!

 

 

 

Inovativno delovanje biološke čistilne naprave

 

Vgradnja biološke čistilne naprave brez elektrike je najboljša rešitev za odlično čiščenje ob greznici. Naša mala čistilna naprava EKOTECH deluje povsem brez elektrike in je zato najbolj ekonomična izbira. Je perfektna za vikende, zidanice, brunarice, planinske koče in podobno. Brezhibno delovanje biološke čistilne naprave EKOTECH odlikuje še:

  • biološki filterčistilna naprava brez elektrike
  • dvofazno čiščenje
  • samostojno delovanje
  • vzdrževanja skoraj nima = nizki obratovalni stroški
  • izdelana iz zelo obstojnega polipropilena
  • nemoteča za okolico
  • trajno polnilo biološkega filtra
  • kratkotrajna preobremenitev do 200%
  • nemoteno delovanje tudi zimskem obodbju

Naše čisitilne naprave brez elektrike imajo poleg tega še 30-letno garancijo na vodotesnost, delujejo pa popolnoma tiho in brez vonjav.

 

 

 

Najboljša cena za izjemno kakovost čistilnih naprav brez elektrike

 

Za zagotovitev optimalnega delovanja bioloških čistilnih naprav brez elektrike lahko slednjo opremite tudi s potopno črpalko! Ta samodejno uravnava višino vode v čistilni napravi brez elektrike in jo nato avtomatsko prečrpava. Ponujamo vam povsem edinstvene naprave, ki so rezultat 25-letnega strokovnega dela in inovativnih kakovostnih materialov. Vsaka čistilna naprava deluje zanesljivo in v skladu s pogoji poslovanja za nemoteno delovanje. Več informacij o delovanju bioloških čistilnih naprav je na voljo na naši speletni strani. Vabljeni, da stopite v kontakt z nami, mi pa vas bomo popeljali v svet vrhunskih, a dostopnih čisitilnih naprav brez elektrike!

 

delovanje biološke čistilne naprave