Betonski tlakovci za vrt bodo polepšali okolico vašega doma

05. februar 2019

Betonski tlakovci vrhunske kvalitete, so vam pri nas na voljo v raznolikih izvedbah. Naši betonski izdelki za ureditev okolice vašega doma bodo polepšali vašo teraso, parkirišče, dovoz, dvorišče, lahko pa se odločite za betonske tlakovce za vrt. V našem podjetju se že več kot petdeset let ukvarjamo z izdelavo in polaganjem tlakovcev. Zagotavljamo vam popolno zadovoljstvo pri nakupu, saj boste navdušeni nad našimi tlakovci in storitvami. Dimenzije betonskih tlakovcev so odvisne od velikosti površine, ki jo želite tlakovati. Pomembno je, da tlakovci sovpadajo z vašim dvoriščem in okolico, kar pa pri betonskih izdelkih ni težko. Betonski tlakovci se zelo lepo zlijejo z okolico, pa naj bo to vrt ali parkirišče. Lahko vam ustvarimo čudovite vzorce. Zelo lepo se ujamejo med seboj veliki in mali tlakovci. Dimenzije in barve boste določili vi, mi pa vam bomo pomagali z nasveti. Poleg polaganja vam zagotavljamo tudi temeljito čiščenje betonskih tlakovcev, s čimer boste podaljšali življenjsko dobo vaših tlakovcev za vrt in vaše dvorišče bo obdržalo brezhiben videz. V našem podjetju vam lahko ponudimo tudi betonske travne tlakovce, ki so primerni za tlakovanje travnih, parkirnih in pohodnih površin, lahko pa se uporabijo tudi v parkih in na vrtovih. Z njimi utrjujemo plazeče nasipe in druge drseče površine.

 

Tlakovci Nostalit

 

Trajna rešitev in čudovit izgled vašega vrta z betonskimi tlakovci

Življenjska doba in obstojnost položenih tlakovcev sta odvisni od pravega načina polaganja. Pri polaganju betonskih tlakovcev je potrebno veliko skrbi nameniti pripravi terena. Od tega je odvisno ali se bodo tlakovci ugrezali in ali bodo ostali na svojem mestu. Material na katerega boste položili tlakovce mora biti ustrezno utrjen z valjanjem ali nabijanjem. S položitvijo drenažne folije na nosilni sloj se boste izognili pogostim zamikom položenih tlakovcev. Da bodo tlakovci za vrt ostali na svojem mestu je na folijo potrebno položiti pesek. Polagati se začne v vogalu in na najnižjem delu tlakovane površine. Paziti je potrebno, da se tlakovci med seboj ne dotikajo. Na koncu polaganja je potrebno zamesti fuge med tlakovci. Dimenzije pri polaganju niso pomembne, vedno je potrebno polagati tlakovce na način, da prej dobro utrdimo teren. In ne glede na to kakšne so tlakovci dimenzije ali oblike, jih je potrebno na koncu vibrirati z vibracijsko ploščo. Kljub temu da so betonski tlakovci zelo odporen material z dolgo uporabno dobo, so občutljivi na nekatere vplive iz okolja. Le ti lahko pokvarijo videz vaših tlakovcev za vrt. Ker je beton porozen material je občutljiv na madeže. Zato je med vgradnjo betonskih tlakovcev potrebno paziti, da jih ne zamažete. Bolje je preprečiti kot čistiti kljub zelo kakovostnim izdelkom za čiščenje betonskih tlakovcev. Pred uporabo dobro preberite navodila proizvajalca, da ne bodo vaši tlakovci po čiščenju še bolj umazani ali celo poškodovani.

 

Tlakovci Nostalit

 

Betonski tlakovci – dimenzije, oblike in barve za vse okuse

Uredite si svoje okolje s čudovitimi kombinacijami tlakovcev, da boste z veseljem povabili prijatelje na svoj vrt in z njimi preživljali prosti čas. Tlakovci za vrt so idealna rešitev za tlakovanje dvorišč, vrtov in dovoznih poti, za tlakovanje pohodne in dovozne poti zasebnih in tudi poslovnih prostorov. Če se dobro držite navodil, je polaganje tlakovcev za vrt preprosto, vendar morate biti precizni in dosledni. Naši natančno izdelani dvoslojni tlakovci za vrt so zelo obstojni na nizke temperature in zmrzal zato so zelo primerni za tlakovanje zunanjih površin. V naši pestri ponudbi tlakovcev za vrt, lahko izbirate med veliko odtenki raznih barv ter posameznimi kompaktnimi motivi betonskih tlakovcev. Ker se način polaganja osnovnega motiva pri različnih tlakovcih razlikuje, vam s tem še povečamo izbiro tlakovcev. Ideje za ureditev vašega dvorišča so praktično neomejene. Če je vaš vrt velik, lahko lepo vključite tlakovce za vrt kot poudarjanje posameznih točk na vrtu. Poti ki vodijo med njimi bodo naredile vrt pravljičen saj jih lahko lepo poudarite s tlakovci. Dimenzije, ki jih uporabite naj bodo takšne, da bodo všeč vam, kljub temu pa naj bodo poti funkcionalne.

 

Odlična in trajna rešitev so tlakovci. Dimenzije in debeline so različne.

Naša tehnologija gre v koraku s časom, naši materiali pa vam zagotavljajo kakovost in uporabnost. Pester izbor, kvaliteta, svetovanje in prijaznost naših strokovnjakov vas bodo prepričali. Če boste postavljeni pred vprašanja in se sami ne boste mogli odločiti kateri tlakovci so za vas najboljši ali najbolj primerni, se obrnite na nas in z veseljem vam bomo svetovali. To je garancija, da boste z našim izdelkom zares zadovoljni saj smo strokovnjaki na svojem področju in izkušnje so iz nas naredile umetnike tlakovanja. Največ vprašanj se pojavi zaradi dimenzije tlakovcev. Debelina naših betonskih tlakovcev je od 6 do 7 centimetrov, ki so odporni na zmrzal ter so izjemno trpežni in kvalitetni. Tlakovci, dimenzije in oblike, se izbirajo glede na okolico in podlago na katero jih želite položiti. V našem podjetju si boste po vaši želji izbrali tlakovce za vrt ali dovoz in ustvarili vzorce s katerimi boste dobili unikaten videz vašega dvorišča.