12. marec 2018

Bazeni – kvaliteta in ugodna cena v naših akcijah na spletni strani

Podjetje  bazeni d.o.o. je ime, za katerim stoji skupina izobraženih strokovnjakov, ki se ukvarja s prodajo različnih vrst bazenov in dodatne opreme po ugodni ceni, ki jih lahko najdete v številnih akcijah na spletni strani. Zavedamo se, da je zadovoljstvo strank na prvem mestu, zato se vsaki stranki posvetimo individualno in pri gradnji bazenov upoštevamo njene želje in ideje. V akcijah na spletu lahko izbirate med različnimi vrstami bazenov, od karbonsko-keramičnih, zidanih in montažnih bazenov do Wellness, vrtnih in notranjih bazenov v Ljubljani, ki bodo polepšali okolico vašega doma in jo naredili privlačno tako za najmlajše kot tudi starejše. Druženje ob bazenu je idealno preživljanje prostega časa skupaj z vašimi najbližjimi, zato preverite naše akcije. Poleg gradnje bazenov se ukvarjamo tudi s prodajo dodatne opreme za bazene. Prepričani smo, da vas bodo naši bazeni v akcijah navdušili.

 

Bazeni v akciji


Bazeni v akciji – pred nakupom upoštevajte podnebje in lokacijo

Verjamemo, da si vsak od vas na dvorišču oz. vrtu v poletnih mesecih želi imeti bazen, ki hkrati predstavlja odlično osvežitev v vročih mesecih, obenem pa postane središče za druženje z vašimi najbližjimi, zato si oglejte naše akcije na spletni strani. Pomembno je, da se pred izbiro bazena v akciji odločite, kje bo bazen stal in ali je dotični bazen, ki si ga želite, tehnično primerna rešitev in bo izgled bazena primeren za vašo lokacijo in podnebje, saj boste le tako lahko popolnoma zadovoljni. Pri gradnji bazena iz naših akcij je pomembno upoštevati podnebje kjer bo bazen, način gradnje, ustrezno uporabo materialov, okolico ter varnost vaših najmlajših in živali. Dobra izbira je montažni bazen, ki ga lahko postavite in pospravite kadarkoli želite. Z upoštevanjem vseh stvari si boste zagotovili udobje, ki ga želite v vašem bazenu in zmanjšali skrb. Nudimo celovito storitev od svetovanja, načrtovanja, vgradnje in zagona bazena. V kolikor želite, lahko po gradnji bazena v akciji namesto vas prvi skočimo v vodo in preverimo, kako deluje bazen. Obiščite akcije na naši spletni strani in si zagotovite svoj bazen.


Bazeni različnih vrst v akciji – obiščite spletno stran

V kolikor bi radi imeli bazen v okolici vaše hiše, pa ne veste, kateri bazen v akciji izbrati, nas kontaktirate in z veseljem vam bomo svetovali pri izbiri. Nudimo pestro izbiro različnih bazenov v akcijah, ki imajo svoje značilnosti in prepričani smo, da boste tudi vi našli primernega zase. Karbonsko-keramični bazeni v akciji so trikratno izboljšanje poliestrskih bazenov, njihovo keramično jedro preprečuje nastanek osmoze ter otrdi bazen, karbonska vlakna okrepijo izpostavljene dele in naredijo školjko močnejšo, kar zagotavlja dolgo obstojnost in kvaliteto bazena, obenem pa ima takšen bazen posebne svetlikajoče barve s čipi, ki so odporne na kemikalije in ustvarijo izjemno naraven efekt vode. Kvaliteta, udobje, blagovna znamka s tradicijo in vrhunski izgled so prednosti karbonsko-keramičnih bazenov v akciji. Zidani bazeni na drugi strani so izjemno prilagodljivi, saj pestra izbira materialov omogoča različne izvedbe, kar pomeni, da se lahko gradijo bazeni za vsak žep ali po fazah. Možne so različne oblike zidanih bazenov v akciji od pravokotnih, okroglih, v obliki ledvičk, s skimerjem, prelivni bazeni ali kateri drugi. Zidani bazeni v akcijah se lahko gradijo na ključ, obenem pa lahko investitor naredi marsikaj sam. Montažni bazeni so izjemno priročna rešitev za vaše otroke, saj ga lahko hitro postavite in ko je konec sezone hitro pospravite ali pa ga postavite na novi lokacija. Nudimo kvalitetne montažne bazene po izjemno ugodnih cenah, obenem se lahko odločite tudi za wellnes bazen ali vrtni bazen za uživanje v vodi ter za notranji bazen, ki je priročen v mestih kot je Ljubljana.

 

Montažni bazeni so enostavni za postavljanje in ugodne cene

Želja vseh nas je imeti pred hišo bazen za sproščanje in uživanje. Wellness bazen, vrtni bazen ali kakšen drugi zidani bazen pa imajo pogosto previsoko ceno za marsikateri žep. V naših akcijah zato ponujamo montažne bazene, ki so na voljo po ugodni ceni, a še vedno izjemno kvalitetni, da boste lahko brezskrbno uživali v vodnih aktivnostih. Montažni bazeni so sestavljeni iz kovinskega ogrodja in notranje PVC folije, ki zadržuje vodo. Montažni bazeni so izjemno enostavni za postavljanje, tako da imate lahko v kratkem času postavljen montažni bazen za uživanje, ko pa ga ne želite več, ga enostavno pospravite. Montažni bazeni so primerni tako za travnato kot betonsko ali peščeno podlago, izbirate pa lahko med prostostoječimi montažnimi bazeni ali pa jih vkopljete v tla. Izkoristite naše akcije bazenov.

 

Notranji bazen Ljubljana


Bazeni – najboljše akcije v podjetju

Ema bazeni je podjetje, ki skrbi za inovativne rešitve, kvaliteto in ugodno ceno, ne glede na to, ali se boste odločili za akcijo wellnes bazena, vrtnega bazena ali notranjega bazena v Ljubljani ali katerem drugem mestu. Prepričani smo, da boste z našimi bazeni v akcijah izjemno zadovoljni. Pridružite se našim zadovoljnim strankam tudi vi. Najboljše akcije bazenov so doma pri nas.