05. julij 2017

Laserski tiskalnik – izbira pravega zahteva nekoliko več pozornosti

Tiskalniki so nepogrešljivi del pisarniške opreme že v domači delovni sobi, toliko bolj pa v službi. Kupovanje tiskalnika danes ni več lahka odločitev, saj je tehnologija tiskanja zelo razvita in je zato na tržišču veliko različnih vrst tiskalnikov. Še pred nakupom tiskalnika dobro premislite, v kakšnem obsegu in kako pogosto ga boste uporabljali, koliko vam pomenita hitrost in kakovost tiskanja. Dobra izbira tiskalnika vam lahko prihrani veliko časa, saj vam olajša delo.

V podjetju E-misija d.o.o. so vam na voljo fleksibilne multifunkcijske naprave za pisarniško uporabo. Poleg prilagodljivih in stroškovno učinkovitih multifunkcijskih tiskalnikov boste našli črnobeli in barvni laserski tiskalnik, ki ju odlikujejo kakovosten in hiter tisk ter velika količina natisnjenega materiala v kratkem času. Mnogi tovrstni tiskalniki ponujajo tudi dvostransko tiskanje, kar je marsikdaj zelo uporabna lastnost.

 

laserski tiskalnikmultifunkcijski laserski tiskalnik

 

Črnobeli in barvni laserski tiskalnik prinaša kakovostno in hitro tiskanje

V primerjavi z brizgalnim tiskalnikom je cena za laserski tiskalnik nekoliko višja, a tega vredna saj prinaša laserski tiskalnik številne prednosti: kakovostno in hitro tiskanje ter velika količina natisnjenega materiala. Nakup laserskega tiskalnika je smiseln predvsem takrat, kadar so natisnjene količine res velike oziroma se tiska vsakodnevno. Kartuša namreč v primerjavi z brizgalnim tiskalnikom zdrži bistveno dlje, tiskanje pa je hitrejše. Medtem ko povprečni barvni brizgalni tiskalnik natisne 14-17 strani na minuto, povprečni barvni laserski tiskalnik natisne kar okoli 26 strani barvne tiskovine na minuto, pri čemer je prva stran natisnjena že po 10 sekundah.

Izjemno priljubljen segment opreme za podjetja danes predstavlja tudi multifunkcijski tiskalnik, ki poleg tiskanja omogoča tudi kopiranje, skeniranje in celo faksiranje dokumentov. Tudi pri multifunkcijskih napravah je mogoče izbirati med brizgalno in lasersko tehniko. Če torej ne želite kupiti večje mize, na kateri bi bilo dovolj prostora za vse računalniške pripomočke, je multifunkcijski tiskalnik odlična rešitev za vas.

 

Tiskalniki Epson so zelo cenjen produkt

Tiskalniki Epson predstavljajo priljubljeno in predvsem cenovno ugodno izbiro številnih zadovoljnih uporabnikov. Predvsem domači uporabniki veliko kupujejo brizgalne tiskalnike Epson, laserski tiskalnik pa je bolj priljubljen v podjetjih. Tiskalniki Epson so znani po tem, da imajo nizke stroške tiskanja, njihovo hitro sušeče pigmentno črnilo pa poskrbi, da so dokumenti natisnjeni v najboljši kvaliteti. Poleg tega vam podjetje zagotavlja garancijo in še dodatno servisno podporo.

Ne glede na to, ali gre za barvni laserski tiskalnik ali pa multifunkcijski tiskalnik, Epsonovi tiskalniki so izjemno prilagodljivi produkti, ki se prilagodijo praktično vsakemu okolju, pa naj bo to domače ali delovno.

 

Obiščite spletno trgovino E-misija d.o.o. in izberite svoj barvni laserski ali multifunkcijski tiskalnik.