Barve stene majhne kuhinje in ideje za postavitev elementov

18. maj 2018

Majhne kuhinje so lahko ob dobri razporeditvi prostora in ob ustrezni izbiri barv lahko celo veliko bolj praktične od velikih kuhinj, vendar se moramo pri dizajniranju majhne kuhinje držati nekaj pravil. Najpomembneje je, da se odločimo za svetlejše barve kuhinje, ki prostor razširijo in tako na videz ustvarjajo več prostora. Poleg tega je zelo pomembno, da izkoristimo vso višino in širino prostora, ki nam je na voljo. Predmete, ki jih manj pogosto uporabljamo lahko tako pospravimo na višje police, predmete za vsakodnevno uporabo pa pustimo enostavno dostopne.
Ob vsem tem je zelo pomembno, da je prostor tudi praktično izkoriščen, zato vam priporočamo, da se odločite za namestitev izvlečenih shramb, ki so izjemno praktične in ponujajo veliko prostora za shranjevanje živil. Ob vsem tem pa ne smemo pozabiti na prostor, ki ga potrebujemo za delo v kuhinji.
Ker si je majhno kuhinjo lažje predstavljati, če vidimo vsaj njen izris vam v podjetju  ponujamo možnost 3d izrisa kuhinje, ob vsem skupaj pa vam pri izrisu pomagamo z dodatnimi praktičnimi idejami, ki bodo vašo majhno kuhinjo naredile še uporabnejšo in še bolj praktično.

 

Barve sten v majhni kuhinji