08. maj 2017

Avtomat za vodo – kakovostna voda za hladno ali toplo osvežitev

Avtomat za vodo brez obratovalnih ali investicijskih stroškov! Pri Limaks ponujamo aparate za točenje vode v balonu! Z njimi si lahko vedno natočite primerno ohlajeno izvirsko vodo ali pa vročo vodo za pripravo toplih napitkov. Voda v naših avtomatih za vodo spada v skupino nekemično najbolj čistih in mehkih naravnih voda v Sloveniji in Evropi.

 

avtomat za vodo

 

Prednosti aparatov za vodo v balonu pred filtri

Aparati za točenje vode v balonu imajo števile prednosti pred bolj tradicionalnimi aparati za točenje vode z različnimi filtri.

  • Kakovost čiste pitne vode je preverjena z znanstveno priznanimi fizikalno-kemijskimi, biološkimi in mikrobiološkimi testi
  • Ker gre za izvirsko vodo, le-ta že na izviru ustreza vsem kakovostnim zahtevam
  • Naše avtomate za vodo polnimo brez kakršnekoli dodatne obdelave
  • Kakovost vode v avtomatih je pod stalnim nadzorom polnilca in pristojnih služb
  • Profesionalno, redno vzdrževanje in čiščenje v skladu z vsemi evropskimi smernicami

Poleg tega pa naši aparati za vodo v balonu zagotavljajo povsem enostavno uporabo in hitro dostavo plastenk na želeno lokacijo. Avtomati za vodo s svojo kakovostjo, trajno svežino in izborno kakovostjo izvirske vode navdušujejo svoje uporabnike.

 

Redne kontrole, večletne izkušnje, visoka kakovost

Avtomati za vodo v balonu Limaks so prava izbira! Že od leta 1999 se ukvarjamo z distribucijo avtomatov za vodo v balonu (18,9l), opravljamo pa tudi servisiranje in higiensko vzdrževanje. Naši vrhunski avtomati za vodo so prisotni v številnih šolah, bolnišnicah, zavarovalnicah, bankah in podjetjih. Naše prednosti so:

  • večletne izkušnje
  • smo pod redno kontrolo pristojnih inšpekcijskih služb
  • majhen in odziven team

Smo tudi večkratni prejemniki Zlate in Srebrne Agre! Za več informacij o naših avtomatih za vodo lahko pošljete brezplačno povpraševanje na naši spletni strani! Na voljo smo vam tudi na telefonski številki 03 425 42 40. 

 

avtomat za voda