15. oktober 2015

Avtodvigala so za delavnice nepogrešljiva oprema

 

Avtodvigala so za delavnice, ki se ukvarjajo z vulkanizerstvom, avtomehaničnimi in avtoličarskimi storitvami, nepogrešljiva oprema. V teh delavnicah so še zlasti uporabna škarjasta avtodvigala, ki vozilo dvignejo s pomočjo tako imenovanih škarij. Škarjasta avtodvigala pa pridejo prav tudi v amaterski domači delavnici, še zlasti ob menjavi pnevmatik ali pa tudi pri kakšnem zahtevnejšem popravilu avtomobila.

 

V podjetju Pnews center d.o.o. so vam na voljo tudi druga avtodvigala za delavnice. Na voljo sta tako dvostebrno in enostebrno dvigalo za osebna in tovorna vozila kot tudi dvigalo za motorna kolesa. Prodajni program vključuje opremo za delavnice številnih priznanih proizvajalcev, kot so Airtec, Spin, Cormach, Mondial lift, Mazzola in Eurolift.


Nakup avtodvigala za delavnice je pri nas zanesljiv in ugoden. Pri izbiri ustreznega avtodvigala za mehanike vam bomo tudi strokovno svetovali, saj svojim kupcem privoščimo le najboljše. Zavedamo se namreč, da so zadovoljni kupci temelj dobrega poslovanja našega podjetja. V primeru, da pride do okvare avtodvigala za delavnice, vam zato nudimo servis v našem prodajnem salonu.

 

Avtodvigala za mehanike

 

Enostebrno dvigalo za osebna in tovorna vozila

Enostebrna avtodvigala za delavnice so namenjena izključno za dvigovanje osebnih in tovornih vozil. V našem prodajnem programu boste našli tako enostebrno dvigalo LTW 554C-4 za tovorna vozila kot enostebrno dvigalo znamk Ecolift 35 in Werther mm25 za avtomobile. Enostebrno dvigalo vam tudi postavimo in zanj skrbimo z rednimi servisi.
Če niste prepričani, ali je enostebrno avtodvigalo prava odločitev, vam bodo naši strokovnjaki pojasnili razlike in prednosti ter slabosti vseh avtodvigal ter vam pomagali pri odločitvi.

 

Škarjasto avtodvigalo med mehaniki in vulkanizerji vse bolj zaželeno

V našem prodajnem katalogu pa tudi v naši trgovini v Tolminu boste lahko našli škarjasta avtodvigala različnih dvižnih sposobnosti in nosilnosti, saj želimo zadovoljiti vsako željo in strokovno potrebo naših strank. Tako so vam na voljo nizkoprofilna (navozna), mobilna (prenosna) in tudi škarjasta avtodvigala za vgradnjo v tla mehanične delavnice, ki omogočajo nemoteno uporabo prostora, ko dvigalo ni v uporabi. Dvigalo se namreč povsem zloži in ne zaseda prostora.


Škarjasta avtodvigala so izdelek priznanih svetovnih proizvajalcev, med katerimi so Stratos, Saturnus in Werther. Poleg kakovosti pa jih odlikuje tudi ugodna cena.

Potrebujete v vaši avtomehanični delavnici dvigalo? Ne tratite več časa s prebiranjem oglasov, ki se glasijo ''Ugodno prodam škarjasto avtodvigalo''. Vabimo vas k ogledu našega spletnega kataloga. Prepričani smo, da vas bodo naša avtodvigala za mehanike in vulkanizerje navdušila – tako po kakovosti kot po ugodni ceni.

Vabljeni!