23. maj 2017

Angelski reiki za vitalnost duha in telesa


Angelski reiki je starodavna metoda energetskega zdravljenja. Z angelskimi energijami in pogovori z angeli dosežemo pozitivne rezultate na več nivojih: na mentalnem, čustvenem in tudi fizičnem. Meditacija z angeli nam lahko pomaga do boljšega življenja in zavedanja samega sebe, do boljše harmonije s samim seboj. Za angelski reiki je dovolj rahel dotik na oblečeno telo, lahko pa se ga izvaja tudi brez dotika, celo na daljavo. 


Angelski reiki kot psihično in fizično zdravljenje


Pri angelskem reikiju se nevidna (višja) energija združi z materialnim, torej vidnim svetom. Izvajalec mora biti prisoten v angelskem svetu in tako doseže notranji mir, harmonijo in modrost. Gre za vrsto zdravljanja in tudi samozdravljenja, za začetnike pri te skrivnostni tehniki je seveda najboljša pomoč izkušeni jasnovidec. Tretma je transformacija tako za zdravilca kot za stranko, saj sta pri izvajanju angelskega reikija oba pod vplivom angelske energije. Koliko tretmajev je potrebnih je odvisno od posameznika, izvaja se jih tolikokrat da so čakre uravnotežene. Seveda pa se vedno lahko vrnete tudi po angelsko misel dneva, ki vam bo pomagala skozi življenje.

 

Angelski reiki


Meditacija z angeli


Stres, nesreča, frustracije, nepotrpežljivost in hitenje. Vse to nas pesti v sodobnem svetu, ker si ne vzamemo dovolj časa, da bi se ustavili, umirili in meditirali. Pogovori z angeli posameznika zbižajo s svojo podzavestjo in nadzavestjo. Z meditacijo z angeli negativno spreminjamo v pozitivno, nesrečno v srečno. Angeli so lahko naši vodniki, varuhi, zavetniki in zdravilci v vseh življenjskih obdobjih. So kot vseprisotna energija in brezpogojna ljubezen. Z angelsko misijo dneva si bomo priklicali radost in novo energijo ter jo vzdrževali z redno meditacijo z angeli.


meditacija z angeliVedeževanje s pomočjo angelov


Svetovalka in vedeževalka Dragica vodim vedeževanje prek interneta in prek telefona, poleg angelskih readingov in angelskega reikija tudi karmične razlage, horoskop in pa posebno metodo, kjer uporabimo za vedeževanje angelske karte. Moj namen ni zapečatiti usode, ampak raje ugotoviti, kaj nas ovira pri napredku in kako si lahko pomagamo. Usodo vedno kreiramo sami. Kot mojstrica reikija in energijska terapevtka bom svoje sposobnosti, znanje in videnje uporabila da vam pomagam odkriti notranjo moč. Za vedeževanje ljubezni, zdravja, financ uporabljam remi karte, kar je posebnost, saj to obvlada le malo ljudi. Z njimi lahko zelo natančno napovemo čas in ugotovimo vplive negativne energije. Prav posebna pa je metoda, kjer uporabimo za vedeževanje angelske karte. Z njimi lahko odgovorimo na mnogo vprašanj. Če angele prosimo za pomoč, bomo dobili odgovor. Za meditacijo z angeli  in vedeževanje po ugodnih cenah me pokličite še danes.