14. januar 2019

Naša obstojna in markantna aluminijasta vhodna vrata so edinstvena

Aluminijasta vhodna vrata iz podjetja Pirnar so pojem zase. Če se zanimate za notranje oblikovanje, ste gotovo še slišali za vodilno znamko na področju visokokakovostnega stavbnega pohištva in zlasti za oblikovanje aluminijastih vhodnih vrat. Moderna vhodna vrata so osebna izkaznica vašega doma in edina priložnost za dodajanje okrasnih steklenih poudarkov na večini domov. Lesena vrata so najpogostejša. Vsestranskost in lepota sta njihova odlika, lahko pa jih kombinirate z aluminijastimi vhodnimi vrati. Les boste našli v naši ponudbi v raznih sortah: hrast, češnja, oreh, mahagoni, javor, jelka in bor. Aluminijasta vhodna vrata se z lesom in steklom prekrasno kombinirajo, pri tem pa ohranijo visoko raven varnosti, noto posebnosti in edinstveno raven kakovosti in dizajna. Pri izbiri modernih vhodnih vrat je torej treba upoštevati stil vaše hiše ali zgradbe, vaše želje in varnostne zahteve. Večino vrat je mogoče razvrstiti v dve veliki kategoriji: moderna in tradicionalna. Tudi v Pirnarju se teh dveh smeri okvirno držimo, čeprav nismo omejeni na stereotipne delitve in se velikokrat igramo ravno z mešanjem slogov. Svetujemo vam, da pri odločanju sledite vašim željam, predstavam in stilu vašega stanovanja. Slog je zelo pomemben, zato je dobro izbrati pametno. Naši strokovnjaki bodo odgovorili na vsa vaša vprašanja glede materialov, izdelave, lastnosti in stila.

 

ALU vhodna vrata

 

Pirnarjeva moderna vhodna vrata so poznana po vsem svetu

Moderna vhodna vrata so naš podpisa. Aluminijasta vhodna vrata so vsekakor vaša najboljša izbira, če sta varnost in vzdržljivost poleg izjemne dovršenosti izdelave in modernih vhodnih vrat vaši prednostni lastnosti. Aluminijasta vrata so močnejše od lesa ali vrat iz steklenih vlaken. Vsa naša vrata imajo notranji okvir, ki jim daje izjemno stabilnost in trdnost. Površina je lahko gladka ali ima vtisnjen vzorec, lahko pa tudi pustite domišljiji prosto pot in vgradite drugačne oblike in materiale, ki jih najdete v našem katalogu ali sledite vašim lastnim željam. Delamo namreč tudi vrata po meri, kjer so vaše zahteve naše edino vodilo, naše stalno merilo uspeha pa je odličnost. Aluminijasta vhodna vrata ne potrebujejo barvanja in ne rjavijo, dolgotrajne  garancije, ki so običajne. Lahko se ujemajo  z barvo in slogom ostalih vrat ali drugih delov hiše ali okolice, saj je pri obliki merilo zgolj domišljija.

 

Aluminjasta vrata

 

Pri nas edini delamo vhodna vrata na prstni odtis in vhodna vrata z obsvetlobo

Pirnar je znamka, ki stavi na zahtevne kupce, ki so zadovoljni zgolj z najboljšim. Zato smo vodilni tudi v inovacijah, za kar smo prejeli že številne nagrade. Naša vhodna vrata na prstni odtis so primer izdelka, ki je prepričal ves zahodni svet in številne stranke z najbolj zahtevnih trgov. Prejeli smo tudi nagrado nemškega združenja oblikovalcev prav za ta izdelek. Tudi naša vhodna vrata z obsvetlobo so inovacija, ki jo cenijo številni s tega področja. Pomeni več osvetljenosti, diskretno vidnost in varčnost energije ob impozantni obliki. Vsa naša vrata imajo visoko  vremensko odpornost. Vhodna vrata so lahko skoraj v vseh barvah, kar je pomembno, da jih lahko prilagodite vašim željam in da ustrezajo zasnovi vašega doma. Lesena vrata so na v različnih barvah, oblogah in vrstah lesa. Aluminij se lahko prilagodi standardnim barvam ali posebnim barvam  v sijajni ali mat izvedbi. Kot vedno je samo vaša domišljija tista, ki določa, kaj boste izbrali. Enako velja za dodatke, saj lahko vratom dodate razne ročaje, stekla, ključavnice ali druge vrste materialov. Ročaji so lahko vodoravni ali navpični. Stekleni vstavki so lahko na vrhu vrat ali na obeh straneh vrat, kar je odvisno od prostora, ki ga imate na voljo. Kot vodilni pri inovacijah glede zaklepanja smo razvili sisteme zaklepanja in odklepanja brez ključavnic in ključev, kjer je najbolj napredna metoda identifikacija s prstnimi odtisi.

 

Naša posebnost je izdelava vhodnih vrat po meri

Izdelava vhodnih vrat po meri ni več luksuz, ampak za mnoge skoraj nuja. Mnogi se zaradi varnosti odločajo za zasteklitev zasteklitev, ki je odporna proti vlomom, kar je pri Pirnarju skoraj standard. Okrasna okna s pravim svincem ali medeninastim dodatkom so cenjena in estetska, zato jih izbirajo številni kupci. Visokokakovostna vrata aluminija ali lesa s svojo dovršeno zgradbo in konstrukcijo preprečujejo, da bi se pretirano mešala zunanji hlad in toplota, kadar to ni neizogibno. Tako izdelana vrata iz našega kataloga ali po meri izdelana aluminijasta vrata vas vedno presenetijo s svojo trajnostjo, obstojnostjo in vzdržljivostjo. Ker je pomembna tudi okoljska razsežnost, namenjamo tudi izolaciji potrebno pozornost, kajti izolacija vašega doma še nikoli ni bila pomembnejša. Nikoli ne bomo dopustili, da bi bila vhodna vrata najšibkejši člen pri izoliranju vašega doma. Vedeti namreč moramo, da lahko moderna vrata dosežejo in presežejo izolacijske zmogljivosti votlih sten. Zaradi visoke kakovosti pa je skrb in nega za vrata bistvena za vzdržnost in uporabnost na dolgi rok. Vrata je treba vedno uporabljati v skladu z navodili za uporabo. Pri čiščenju aluminijastih vrat svetujemo redno pranje z raztopino tople vode in blagim detergentom. Dobro je vse površine očistiti z mehko krpo ali gobo in ne uporabljati agresivnih čistil. Če imate vprašanja glede vzdrževanja ali glede česar koli drugega, se nam oglasite. Na voljo smo vam na spletni strani, prek elektronske pošte ali telefona.