07. maj 2018

Aluminijasta vhodna vrata za stanovanje – neskončna možnost izbire

Aluminijasta vhodna vrata poznamo kot najbolj odporna, saj je aluminij zelo trden material. Pogosto jih najdemo tudi v kombinaciji z lesom, saj imata oba materiala vrhunske lastnosti, ki jih lahko brez težav združimo. Njihova velika prednost je, da so kljub nekoliko višjemu cenovnemu razredu po nekaj letih uporabe (prištejmo še izpostavljenost slabšim vremenskim razmeram), videti kot nova. Mnoge uporabnike privlači dizajn aluminijastih vhodnih vrat za stanovanja, saj so le-ta šla »s časom naprej«. V vseh pogledih so moderna, varna in privlačna na pogled, poleg tega pa slovijo po odlični obstojnosti materiala, iz katerega so izdelana. Ne glede na vse to je celotna konstrukcija lahka, pa vendar stabilna. Kupci si danes želijo zanesljivosti, energetske varčnosti, kakovosti iz vrhunskega dizajna, vse to pa vam je na voljo v podjetju Pirnar. Smo mojstri na področju izdelave aluminijastih vhodnih vrat z obsvetlobo na prstni odtis, zato nam zaupajo že mnogi. To je tudi glavni razlog za naš uspešen vstop iz slovenskega trga v Evropo in svet.

vhodna vrata za stanovanje

 

Kje si lahko ogledam ponudbo vaših modernih aluminijastih vhodnih vrat?

Če si boste ogledali samo fotografije naših aluminijastih  vhodnih vrat za stanovanje, potem ste izbrali slabšo možnost. Zakaj? Fotografije so brez dvoma navdušujoče, a nič ni boljšega kot dotik ročno izdelanega vhoda, njegovih ravnin in robov. V salonih lahko z lastno roko podrsate čez površino naših najlepših in najbolj prodajanih modelov, saj boste tako lažje izbrali pravega zase. Za vas smo postavili kar 2 salona, katerega boste izbrali, je odvisno od tega, kje se nahajate. En salon vam je na voljo v Ljubljani, drugega pa smo za vas postavili v Mariboru. Pri izdelavi aluminijastih vhodnih vrat za stanovanje bomo upoštevali vaše želje in pričakovanja, ker pri nas velja preprosto pravilo – delo je končano takrat, ko ga ni mogoče izboljšati. Naši mojstri bodo tako poskrbeli, da boste lahko stopili korak nazaj in občudovali vaš nov, moderni vhod v stanovanje. Izbirajte med nagrajenimi modeli, med ročno izdelanimi mojstrovinami in svetovnimi inovacijami.

 

Si tudi vi želite ročno izdelanega Pirnarja?

Naj najprej pojasnimo zastavljeno vprašanje - Pirnar je vhod, ki sproža vzdihe občudovanja, ne le stanovalcev, temveč tudi obiskovalcev in mimoidočih. Aluminijasta vhodna vrata za stanovanje spremljajo inovativne oblike, ki plenijo pozornost vsakogar z različnimi nivoji površin ter s presenetljivo čisto in popolno gladkostjo. Naj omenimo še kljuke naših aluminijastih vhodnih vrat na prstni odtis – vsaka je mojstrovina zase, ki zaradi diskretne osvetlitve vzbuja vzdihe občudovanja. Če se želite na lastne oči in dotik prepričati, o čem govorimo, potem nas obiščite v katerem izmed naših salonov, kjer naj vas očarajo naši inovativni modeli – vsak izmed njih je nekaj posebnega, vsak bo v vas zbudil drugačna, vendar pozitivna čustva in veliko mero občudovanja. In prav to pomeni imeti ročno izdelanega Pirnarja.

 

moderna vhodna vrata

 

Naši vhodi ne navdušujejo le po Sloveniji…

Vhod je tisti, ki obiskovalce privablja ali jih odganja. Seveda smo pri naših aluminijastih vhodnih vratih poskrbeli za maksimalno stopnjo varnosti. Pomislite, kako bi bilo, če bi videz sodobno zasnovanih poslovnih objektov kalil na pogled neprivlačen ali celo odbijajoč vhod. Bi si želeli vstopiti v stavbo, ki bi vas že samo, ko bi jo ošvrknili s pogledom, odbila? V podjetju Pirnar se zavedamo pomena lepo oblikovanega vhoda v stanovanje ali poslovno stavbo, naša aluminijasta vhodna vrata z obsvetlobo na prstni odtis pa ne navdušujejo le uporabnikov po Sloveniji, temveč po vsem svetu. Vhodi Pirnar navdušijo vsakega, ki stopi pred njih, po vsem svetu. Tako jih lahko občudujete po večini Evrope in severne Amerike, po Aziji in Afriki. Si predstavljate, da bi prav takšnega imeli tudi vi? Naši zgodbi o inovacijah se lahko pridružite tudi vi. Najprej sklenite trdno odločitev, nato pa nas obiščite, opremljeni s slikami vaše hiše. Naši mojstri vam bodo z veseljem svetovali pri izbiri najprimernejših aluminijastih vhodnih vrat, ne glede na to, ali si želite pritegniti vsak pogled mimoidočih, ali želite ostati malce bolj »v ozadju«.

 

Aluminijasta vhodna vrata – katero kolekcijo naj izberem, ko pa jih je toliko?

Vsaka kolekcija zase je nekaj posebnega, izbira aluminijastih vhodnih vrat za vaše stanovanje pa je odvisna izključno od vaših želja in pričakovanj. Si želite lepote v najčistejši obliki, neverjetnega 3D izobilja, ki ga bodo opazili čisto vsi, tradicije in prijetnega dotika preteklosti ali morda očarljive romantike? Odločitev prepuščamo vam, ne pozabite pa, da smo vam vedno pripravljeni svetovati. Konec koncev imamo na tem področju toliko izkušenj, da bomo znali zadovoljiti tudi vaše želje. Vsekakor razmišljamo malce drugače od drugih ponudnikov na trgu, vendar to izkoriščamo kot našo prednost. Vedno iščemo nove poti in ne verjamemo v nemogoče. Aluminijasta vhodna vrata Pirnar vas bodo osupnila z vidika dizajna in varnosti. Želite svojemu stanovanju ponuditi samo najboljše? Prepričani smo, da sedaj pravo rešitev že poznate.