29. december 2015

Alternativno zdravljenje hernije in drugih težav s hrbtenico

Alternativno zdravljenje pride v poštev v številnih situacijah, ko uradna medicina ne najde več rešitev za omenjene težave ali pa s temi rešitvami nismo zadovoljni… Obstaja več različnih holističnih pristopov, ki so namenjeni alternativnemu zdravljenju hrbtenice.  

 

Nad bolečine v hrbtenici z alternativnim zdravljenjem?

Alternativno zdravljenje hrbteniceVerjetno je vsakdo med vami že kdaj izkusil bolečine v hrbtu oziroma hrbtenici in se tako zaveda, kako neprijetne znajo biti, v mnogih primerih pa smo lahko zaradi njih nezmožni opravljanja osnovnih opravil. Ne glede na to, kaj so vzroki za nastanek bolečin in kako dolgo se soočate s to težavo, vam lahko alternativno zdravljenje hrbtenice – bolečin v križu, vratu, pod lopatico itd. – močno olajša življenje.

Na posebno mesto pa v članku, postavljamo energoterapijo Bioquantum. Zanimivo je, da ga energoterapevti sami ne uvrščajo med t.i. alternativno zdravljenje. Poudarjajo, da ne zdravijo, ampak manipulirajo energijski potencial v človekovem biopolju, s čemer pa v organizmu sprožijo homeostatične procese samozdravljenja. Rezultat energijske terapije Bioquantum, ki po besedah samih energoterapevtov ne spada med alternativno zdravljenje hrbtenice, niti alternativno zdravljenje hernije, pa so vseeno »čudežni«. Izjave ljudi, ki so imeli izkušnjo z energoterapijo Bioquantum, pa govorijo, da je prav energoterapija pri sanaciji omenjenih težav izjemno učinkovita. Zakaj bi verjeli besedam? Vabljeni ste, da se sami »v živo« prepričate. Pokličite!

 

Hernija oziroma zdrs medvretenčne ploščice

Pri energoterapiji Bioquantum ne gre za alternativno zdravljenje hrbtenice, niti za alternativno zdravljenje hernije; energoterapevt ne zdravi hrbtenice (telo je izključno samoozdravljivo); energoterapevt je visoko specializirani biofotonski »inženir«, ki inducira in usmerja biofotonsko plazmo v energijsko polje, ki je lokacijsko v istem prostoru, kot fizično telo, skratka biofotonsko obsevanje je usmerjeno v področje, kjer je nastal zdrs medvretenčne ploščice, ki je pogosto vzrok za kronične bolečine v križu. Poudarjamo, ne gre za alternativno zdravljenje hernije, gre za energijsko podporo organizmu, ki pa daje izjemne rezultate. Za dosego optimalnega stanja so navadno potrebni štirje 30-minutni obiski pri energoterapevtu, včasih, kadar gre za več let stare težave, pa je za sanacijo problema potrebno cikel energoterapij ponoviti. Poudarjamo, ne gre za alternativno zdravljenje hernije, gre zgolj za energijsko podporo organizmu, res pa je, da energijski poseg v organizmu sproži homeostatične procese samoregulacije. Energoterapijo uspešno izvajamo tudi na daljavo, brez neposrednega fizičnega kontakta s klientom. Namesto jemanja protibolečinskih tablet, priporočamo, da pokličete energoterapevta, ki se bo osredotočil na same vzroke zdravstvenih težav, ki so pri herniji najpogosteje povezani z blokiranim energijskim pretokom. Same besede vas ne morejo prepričati, prepričala pa vas bo vaša lastna izkušnja. Vabimo vas, da si jo pridobite. Pokličite!