Alarmne sirene | brezžične zunanje sirene, notranje sirene | ugodna cena

01. december 2017

Alarmne sirene predstavljajo pomemben del protivlomnega sistema. Njihova osnovna naloga je odganjanje vlomilcev, ki poskušajo po vklopu alarmne sirene vedno čim prej zapustiti objekt. Seveda pa zunanje in notranje sirene na to, da se v/ob objektu dodaja nekaj nenavadnega, opozorijo tudi okolico. Tako je možnosti za povzročitev škode precej manj. Investicija v kakovostne kose alarmne opreme, ki ne zatajijo v trenutkih, ko so najbolj potrebni, se tako vsekakor splača.

 

notranje alarmne sirene


Zunanje sirene: kako delujejo in nasveti za montažo

Se sprašujete, ali bi bile v vaši konkretni situaciji primernejše zunanje ali notranje alarmne sirene? Načeloma se priporoča kombiniranje obeh vrst alarmnih naprav, če je to le mogoče. V podjetju Mobicom, specializiranem za protivlomne oziroma alarmne in video-nadzorne sisteme, vam z veseljem podrobneje predstavimo specifike posamezne alarmne sirene in vam tako olajšamo odločitev. Alarmna zunanja sirena je sicer v večini primerov samonapajalna. To je brezžična zunanja sirena z vgrajenim akumulatorjem, ki omogoča samostojno napajanje. Tako lahko brezžična zunanja sirena deluje, tudi če se povezava z alarmno centralo prekine. V primeru izbire zunanje sirene vam sicer priporočamo, da skrbno izberete mesto za montažo. Alarmna zunanja sirena naj bi se namestila čim višje, po možnosti vsaj 3 metre nad tlemi, saj bo tako morebitno onesposobljenje precej težje. Brezžična alarmna zunanja sirena tako ne bo dosegljiva nepridipravom, zato boste lahko povsem brez skrbi.


Ugodno do kakovostne alarmne sirene, ki vas ne bo pustila na cedilu

brezžične zunanje sirene

V podjetju Mobicom smo za vas pripravili alarmne sirene različnih vrst. Brezžična zunanja sirena ali notranje sirene – izbira je vaša. Za notranje sirene je sicer značilno, da so v primerjavi z zunanjimi manjših dimenzij, zato to tudi bolj neopazne. Notranje sirene so lahko po želji opremljene tudi z bliskavico. Ne glede na to, za kakšne alarmne sirene se zanimate, boste pri nas zagotovo našli izdelek, ki bo ustrezal vsem vašim kriterijem, navdušila pa vas bo tudi ugodna cena, ki vam jo lahko ponudimo. Naši alarmni oziroma protivlomni – pa tudi nadzorni in protipožarni – sistemi so našli svoje mesto v ogromnem številu objektov, tako poslovnih kot stanovanjskih, po vsej Sloveniji. Izjemna kakovost alarmnih in drugih sistemov v kombinaciji z dostopnimi cenami je tisto, kar je prepričalo že mnoge. Če si želite ogledati alarmne sirene in druge izdelke iz naše bogate ponudbe, vas vljudno vabimo, da obiščete naš salon v Trzinu. Naše partnerje pa lahko najdete tudi v praktično vseh večjih slovenskih mestih – tako lahko do naših izdelkov pridete še preprosteje in še danes poskrbite za učinkovito zaščito svojega premoženja.