26. april 2016

Akustična kitara za začetnika - Katero izbrati?

Akustična kitara za začetnika je največkrat prva izbira, ko se določimo za igranje inštrumenta. Zato smo smo v naši glasbeni trgovini MusicMax poskrbeli, da imamo v prodaji akustične kitare različnih proizvajalcev in akustične kitare za začetnike različnega cenovnega ranga. V prodajalnah MusicMax tako najdete tudi pestro ponudbo rjavih in črnih akustičnih kitar, poleg tega pa pri nas najdete tudi akustične električne kitare. Svetovali vam bomo pri nakupu poleg tega pa bomo poskrbeli tudi pa pravilno uglasitev vaše nove akustične kitare.

 

Pravilna uglasitev akustične kitare

Akustična kitara za začetnikeČe ste se odločili, da se boste učili igrati klasično ali akustično kitaro za začetnika, je vaša izbira pametna, saj je kitara inštrument, ki je na vrhunskem nivoju izjemno zahteven, po drugi strani pa se ga enostavno igrati lahko naučite hitro in sami doma.  Poleg igranja kitare pa se morate naučiti tudi pravilne uglasitve akustične kitare.

Uglasitev akustične kitare poteka na več različnih načinov, in sicer po posluhu ali z uglaševalcem. Predvsem za kitariste začetnike je najbolj primeren način uglasitve akustične kitare s pomočjo uglaševalca. Če kupujete vašo prvo akustično kitaro za začetnike, vam svetujemo, da k nakupu priložite še primeren uglaševalec, ki vam bo na začetku pomagal uglasiti kitaro. V naši ponudbi tako poleg prodaje akustičnih kitar, najdete tudi vso dodatno opremo za kitare od uglaševalcev do torb ter potrebne literature.

 

Prodaja akustične in klasične kitare v MusicMaxu

Pri prodaji akustične kitare, ali katere koli druge kitare, pa ne smete gledati le na ceno ali videz, ampak morate biti pozorni predvsem na kakovost zvoka. Zato se nikar ne zapodite v nakup, če recimo želite črno akustično kitaro, ne izberite prve, ki jo zagledate, ampak si vzemite čas. Del naše prodaje akustične kitare in ostalih inštrumentov je tudi možnost preizkušanja, zato se ne bojte v roke vzeti več kitar in zaupati našim prodajalcem, da kupujete prvo akustično kitaro za začetnika.

 

MusicMax prodaja tako vključuje akustične kitare za začetnika, klasične kitare, električne kitare, akustične električne  kitare in vso dodatno opremo za kitare (ojačevalci, kovčki, trzalice,...).

Obiščite nas in z veseljem vam bomo pomagali poiskati prav inštrument za vas.