26. junij 2018

Online 3d izris kuhinje nudi preizkušanje različnih postavitev elementov

Na 3d izris kuhinje, ki ga nudimo v našem podjetju, se prijavite z izpolnitvijo online obrazca. V online obrazec je potrebno vpisati vaše ime in priimek ter telefonsko številko na katero ste dosegljivi. Prav tako si je potrebno izbrati čas, kdaj vam klic iz našega centra najbolj ustreza in izbrati kateri kraj iz ponujenega seznama vam najbolj ustreza oziroma kateri kraj vam je najbližje. Lahko se odločite tudi za možnost online 3d izrisa na domu. Na podlagi poslanega online obrazca, boste prejeli neobvezujoč klic, ki vodi do dogovora za termin online 3d izrisa, strokovnega svetovanja ali informacij o aktualnih akcijah. V Sloveniji smo edini, ki nudimo 3d izris na vašem domu. Izris kuhinje po meri je primeren za prostore vseh velikosti. Še posebej pa je priročen za načrtovanje zelo majhnih prostorov ali tistih, ki imajo nestandardne mere. 3d izris kuhinje omogoča natančno načrtovanje, saj imamo vizualno podobo želene postavitve, ki jo lahko prilagajamo in spreminjamo. Vse kar potrebujemo je načrt in prave mere prostora. Upoštevati je potrebno električne in vodovodne napeljave, še posebej v primeru, ko gre za gradbeno zaključen objekt. Pri postavitvi elementov moramo upoštevati tudi okna in vrata. Z izrisom kuhinje online lahko preizkušamo razne barvne kombinacije elementov, imamo možnost različnega razporejanja elementov in gospodinjskih aparatov, preizkušamo lahko različne postavitve celotnega sestava. Ko smo zadovoljni z online 3d izrisom, se izberejo tipski ali izdelajo po naročilu ustrezni elementi.

3d izris kuhinje po meri


3d izris kuhinje vam naredimo s kvalitetnim in zanesljivim računalniškim programom

V našem prodajnem programu imamo zelo veliko kuhinj, ki imajo moderen ali podeželski izgled. Moderni modeli prinašajo v prostor eleganco, saj navdušujejo s čistimi in ravnimi linijami. Zasnovani so tako, da združujejo funkcionalnost in estetski videz. Materiali iz katerih so narejene moderne kuhinje so kakovostni in odporni na praske in udarce ter enostavni za čiščenje. Podeželski videz pohištva je primeren za domove, v katerih prevladuje rustikalen slog. Prav tako pa se ta stil uporablja tudi v sodobno opremljenih stanovanjih. Les je material, ki daje občutek topline in domačnosti. Online 3d izris kuhinje omogoča tudi izbiro barv pohištva. Najpogosteje se stranke odločijo za pohištvo v beli ali krem barvi, saj v prostor prinašata zračnost in svežino. Belo pohištvo se še posebej obnese v majhnih prostorih, saj jih optično poveča. Za čiščenje je pohištvo v svetlih barvah zelo enostavno, zaradi česar je zelo priljubljeno. Pohištvo v lesnih barvah je tudi zelo popularno, lahko je tudi kombinirano z drugimi materiali kot je inox ali steklo, kar je estetsko zelo privlačno. Fronte omaric so izdelane iz najboljših materialov, ki so lahko lakirane v izgledu mat ali visoki sijaj. Mat izgled je primeren za moderno in za tradicionalno pohištvo, visoki sijaj pa se uporablja pri modernem pohištvu.

Svetovanje in izris kuhinje online

 


Pri 3d izrisu kuhinje po meri je potrebno upoštevati vse inštalacije in stavbno pohištvo

Pri odločitvi za nakup nove kuhinje, je potrebno upoštevati veliko faktorjev. V našem podjetju nudimo svetovanje in izris kuhinje, ki vam prihrani veliko časa pri izbiranju ustreznega pohištva. 3d izris kuhinje online je zelo preprosto, vse kar rabite je načrt oziroma točne dimenzije. Upoštevati je treba tudi nekatere druge stvari kot so razne inštalacije, okna, vrata in podobno. Najprej se je potrebno odločiti kakšen stil kuhinje se najbolj poda k ostali opremi v stanovanju. Nekaterim strankam je bolj všeč moderen izgled, drugi pa se bolj navdušujejo nad rustikalnim izgledom. Velikost sestava je odvisna od razpoložljivega prostora, v prodajnem programu imamo veliko različnih postavitev, ki so primerne za majhne in velike prostore. Enovrstna postavitev je enostavna in pregledna, od vseh postavitev je najprimernejša za majhne prostore. Idealna je tudi za prostore, ki so zelo ozki. Pri opremljanju majhnih prostorov, je zelo koristen program za 3d izris kuhinje, saj lahko z njim preurejamo elemente toliko časa, dokler nismo s postavitvijo povsem zadovoljni. Dvovrstna postavitev nudi veliko delovne površine in je primerna za večje prostore. Elementi so postavljeni vzporedno kar je zelo praktično. L postavitev elementov je zelo priljubljena, saj je primerna tudi za prostore zahtevnejših oblik, kot so na primer mansarde. Prav tako pa omogočajo tudi enostavno postavitev mize v prostor. Kuhinja z otokom je eden izmed največjih postavitev, ki nudi največ prostora za shranjevanje in tudi največ delovne površine. Velja pravilo, da naj bi bila velikost za funkcionalne otok 1,2 x 0,5 m. Postavitve v obliki U omogočajo učinkovito izrabo tlorisne površine. Običajno se U postavitve uporabljajo v velikih prostorih.


Naši strokovno usposobljeni prodajalci vam bodo svetovali in naredili 3d izris kuhinje

Predstavljamo pet dobrih razlogov za nakup kuhinje v našem podjetju. Prvi razlog so zagotovo ugodne cene. Artikli, ki jih imamo v našem prodajnem programu so skrbno izbrani, saj našim strankam vedno zagotavljamo kakovost po privlačnih cenah. Drugi razlog je garancija, kar pomeni, da ste lahko brez skrbi vsaj pet let po nakupu. Tretji razlog je strokovno svetovanje. Naš kader se redno izobražuje, zato vam prijazni prodajalci svetujejo in pomagajo pri izbiri artiklov, ki so za vas najprimernejši. Četrti razlog je brezplačen 3d izris kuhinje po meri, ki vam ga opravimo v naših salonih ali pa pri vas doma. Peti razlog pa je zagotovo največja ponudba kuhinj in gospodinjskih aparatov v Sloveniji.