12. april 2019

 

Vedeževanje – ko vaša prihodnost ni več nedosegljiva

Vsi se sprašujemo o tem kaj se nam bo dogodilo v prihodnosti, zato je vedeževanje veda, ki obstaja že toliko časa, kolikor se človek sprašuje o lastnem obstoju in življenjski poti. Sposoben vedeževalec nas usmerja in svetuje, kako najlažje pridemo do čim ugodnejših razpletov, namen vedeževanja pa ni zapečatiti usodo, temveč ugotoviti kaj nas ovira pri napredku, osebnem razvoju in kaj nam povzroča težave ter zastoje na naši poti. Obstajajo različne metode vedeževanja. Nekateri se poslužujejo pripomočkov za prerokovanje, kot so karte, rune, posebni kovanci, ploščice, paličice, kosti, nihala itd., drugi pa so jasnovidni, jasnoslišni in/ali jasnočutni. Vedeževalec s pomočjo svoje življenjske izkušnje in osebnosti razvije metodo, ki je lastna le njemu.

Vedeževanje

Pri vedeževanju najbolj uporabljane, so gotovo Tarot karte, ki naj bi zvirale iz Italije 14. stoletja. V uporabi so številne različice le- teh, ki služijo različnim namenom. Nudijo vpogled v preteklost, sedanjost in prihodnost. Napovedovanje na njihovi podlagi pa je idealno tako za splošna kot specifična vprašanja.

Poleg tarota se pogosto uporabljajo tudi angelske, ciganske in Remi karte, slednje sicer redkeje, saj nimajo sličic, ki bi pripomogle k intuitivnem branju, torej je za delo z njimi potrebna pred vsem velika ljubezen.

Vedeževanje po telefonu je zelo praktična rešitev za vse, ki si želijo izvedeti več o svoji prihodnosti takoj, brez čakanja. Lahko je v isti meri kvalitetno kot vedeževanje v živo.