20. marec 2020

 

Pripomočki za čiščenje zagotovijo čiste in prijetne prostore

Pripomočki za čiščenje so majhen, ampak izjemno pomemben del celovite ponudbe za čiščenje in sesanje tal v vašem domu, ki jo zagotavljamo v našem podjetju Omega, kjer se ukvarjamo s ponudbo profesionalnih aparatov za čiščenje in sesanje tal po ugodnih cenah. Zavedamo se, da so prostori ogledalo vsakega stanovanja ali hiše, zato morajo biti pospravljeni in predvsem kakovostno očiščeni, brez nepotrebne umazanije in prahu, da se v njih dobro počutimo in zagotavljajo kvalitetno ter zdravo bivanje.V naši ponudbi za čiščenje in sesanje lahko izbirate med različnimi pripomočki za čiščenje od vedra, kamor lahko natočite vodo, zaščitnih rokavic, v kolikor se odločite za čiščenje stranišča ali kopalnice, kjer uporabljate nekoliko bolj močna čistila, pa vse do mil, papirnatih brisač in ostalih stvari, ki jih nujno potrebujete pri čiščenju. Druga veja v naši ponudbi so profesionalni čistilci, od visokotlačnih do parnih in navadnih, odvisno od vaših želja in potreb, v kolikor pa načrtujete gradnjo hiše in želite imeti celovit sistem sesanja pa je odlična rešitev centralni sesalni sistem, ki je vgrajen v steno  vašega doma in poskrbi za to, da je nerodnega prenašanja sesalnika konec, obenem pa sistem zagotavlja veliko močnejše in kvalitetnejše sesanje boljši zrak in predvsem hitrejše čiščenje. Prepričani smo, da boste v naši ponudbi našli kakovostne pripomočke za čiščenje in sesanje, ki vas bodo navdušili.

 

Pripomočki za čiščenje so narejeni iz kakovostnih materialov

Pripomočki za čiščenje so poleg profesionalnih čistilcev nujni v vsakem domu, saj z njimi zagotavljamo čistočo za nas in naše najdražje, seveda pa jih lahko uporabljate tudi za čiščenje delovnega mesta ali pa za čiščenje večjih površin in objektov, v kolikor imate podjetje, ki ponuja storitve čiščenja. V podjetju Omega d.o.o., ki je bilo ustanovljeno leta 1990 se ukvarjamo prodajo profesionalne čistilne tehnike, najprej smo bili specializirani za prodajo čistilne tehnike in čistil za profesionalno uporabo, kasneje pa smo se razširili tudi na prodajo čistilne tehnike za gospodinjstvo. Zavedamo se, da je čistoča izjemno pomembna v življenju vsakega posameznika, še posebej, kadar je oseba alergična na določene stvari kot je prah, obenem pa je velik problem tudi smrad zaradi filtracije, zato je pomembno, da se odločite za kakovostne pripomočke za čiščenje, od profesoonalnih čistilcev, ki zagotavljajo boljše, hitrejše in natančnejše čiščenje, do kakovostnih pripomočkov za čiščenje, ki so narejeni iz kvalitetnih materialov in zagotavljajo le najboljše. Celotno našo ponudbo lahko vidite na naši spletni strani, v kolikor pa imate kakršnokoli vprašanje nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali in vam svetovali o pravilni izbiri ali zgolj razložili funkcijo posameznega izdelka.

Sesanje in čiščenje tal ter ostalih površin

 

Pripomočki za čiščenje ter centralni sesalni sistem

Pripomočki za čiščenje zajemajo vse od vedra, kamor natočimo vodo, mil in čistil, ki jih zmešamo z vodo, pa vse do papirnatih brisačk in krp za čiščenje površin. Pomembno je, da imamo za kakovostno čiščenje na voljo čimveč pripomočkov, saj čiščenje opravljamo na svojem domu redno, rezultat pa so čista in sijoča tla ter prijetni prostori. Poleg čiščenja je izjemno pomembno tudi sesanje, s katerim odstranimo prah in ostalo umazanijo s tal, verjamemo pa, da ste se tudi vi že srečali z neprijetnim premikanjem sesalnika iz prostora v prostor in v posamezna nadstropja. V podjetju Omega imamo rešitev za vas – celovit centralni sesalni sistem, ki je fiksno nameščen sistem za sesanje celotnega doma, motor sistema in posoda za zbiranje odpadkov sta običajno v kleti ali garaži, sistem pa vključuje cevi, ki so skrite v stenah hiše. Gre za sistem, ki je enostaven za uporabo in omogoča enostavno in natančno čiščenje, saj je veliko močnejši od navadnih sesalnikov, obenem pa ni motečega napajalnega kabla in prenašanja, ki vzame veliko časa in energije. Centralni sesalni sistem omogoča tudi boljšo kakovost zraka v zaprtih prostorih, zato verjamemo, da gre za sistem, ki bo popolnoma spremenil vaše življenje in dojemanje sesanja in čiščenja.

 

Vedro, krpe, metle in ostali pripomočki za čiščenje po ugodni ceni

V podjetju Omega d.o.o. se zavedamo, da je čiščenje izjemno pomembno opravilo v vsakem domu, zato imamo odgovornost našim strankam ponuditi kakovostne pripomočke za čiščenje, ki morajo biti na voljo po ceni, ki je dostopna večini uporabnikov. Čista tla, pohištvo in prostori so ključnega pomena za kakovostno in prijetno bivanje vas in vaših najdražjih in prepričani smo, da se boste veliko lažje in z večjim veseljem vrnili v čist dom s sijočimi prostori. V naši ponudbi lahko izbirate med različnimi pripomočki za čiščenje od vedra, krp, zaščitnih rokavic za bolj umazana dela, mil in papirnatih brisačk, nudimo pa vam tudi profesionalne čistilce od visokotlačnih do parnih. V kolikor želite celovit sistem sesanja vam zagotavljamo centralni sesalni sistem, ki je nameščen v stene objekta, motor sistema pa je nameščen v klet ali garažo. Takšen sistem zagotavlja enostavnejše čiščenje brez prenašanja sesalnika med prostori in nadstropji, obenem pa je sesanje močnejše in posledično veliko bolj kakovostno. Prepričani smo, da boste pri nas našli kakovostne pripomočke za čiščenje od vedra do čistilcev in verjamemo, da bodo vaši prostori sijali.

Naprave za čiščenje doma v podjetju Omega