Konferenčni stoli so lahko zložljivi ali naložljivi

16. oktober 2019

So več kot le preprosti sedeži, saj na nek način predstavljajo del podjetja, o katerem mnenje si stranke in poslovni partnerji izdelajo tudi na podlagi njegove notranje opreme in dizajna.

 

Moderni konferenčni stoli

 

Prednost kvalitetnih konferenčnih stolov je, da so enostavni, lahki ter vsestransko uporabni doma in v javnih prostorih. Uporabni so v sejnih sobah, dvoranah, predavalnicah, čakalnicah ipd. Nekateri so tudi naložljivi ali zložljivi, kar nam omogoča, da jih po uporabi preprosto pospravimo, ker pa se tudi zlahka razložijo, nam prihranijo čas pri pripravi prostorov. Tisti z možnostjo nalaganja so zlasti primerni za opremo večjih prostorov, predavalnic ali prostorov za predstavitve in druge prireditve, saj jih lahko po uporabi drug na drugega zložimo praktično do stropa prostora za shranjevanje ter tako prihranimo dragocen prostor.

Pri oblazinjenih konferenčnih stolih ali stolih s sedežno školjko iz umetne mase lahko, glede na priliko in namen uporabe, izbiramo med več različicami, v številnih elegantnih barvnih odtenkih. Zelo popularni v namen uporabe v hodnikih in čakalnicah so tako leseni in usnjeni konferenčni stoli, kakor tisti s prevleko iz umetnega usnja.

V ponudbi podjetja 2D - ambienti d.o.o. med drugim najdemo tudi konferenčni stol Arka, ki spada v srednji razred tovrstnih stolov. Gre za kakovosten konferenčni stol. Njegovo ogrodje je črno ali