22. junij 2016
Torta brez glutena je okusna in sočna sladica
Torte so zagotovo ene izmed najbolj priljubljenih sladic, peka tort pa priljubljeno opravilo v času rojstnih dni, praznovanj in drugih posebnih dogodkov. Najbolj zabavno je prav končno opravilo – poslikava tort, pri katerem z veseljem pomagajo tudi otroci. Na koncu lahko čudovite torte brez glutena pospravimo v dekorativno embalažo za torte in jih tako z lahkoto prenesemo, kamor želimo.
Slastne torte za vse, ki so alergični na gluten
Torto brez glutena lahko enostavno in hitro pripravite iz predpripravljene mešanice, ki vam je na voljo v spletni trgovini Peki.si. Maso za oblikovanje tort preprosto zmešate z jajci in vodo in spečete. Peka tort vam bo tako vzela zelo malo časa, kar pride prav, ko vas nepričakovano obiščejo gostje. Vsi alergiki, ki slabo prenašajo gluten, bodo cenili pozornost, ki jim jo boste namenili s peko torte brez glutena, v njenem bogatem okusu pa bodo zagotovo uživali tudi drugi gostje, ki tovrstnih težav nimajo. Mase za oblikovanje tort brez glutena so vam na voljo v številnih okusih (vanilija, jagoda, breskev, črni ribez, borovnica, pistacija, kakav, medeno testo,…), zato smo prepričani, da se bo našel pravi okus za čisto vsakega ljubitelja dobrih sladic. Z uporabo mas za oblikovanje tort Rue Flambee je peka tort prijetno opravilo, ki vedno prinese odlične rezultate, zato po njih posegajo tako začetniki kot izkušeni kuharji. Če želite speči torto brez glutena brez uporabe mešanice, potem se lahko poslužite preprostih receptov iz kuharskih knjig, ki so prav tako del naše ponudbe. Tako boste z lahkoto pripravili maso za oblikovanje tort samo z uporabo osnovnih sestavin. V ponudbi boste našli različne sladke dekorativne dodatke, brez katerih pri peki tort praktično ne gre – seveda vam nudimo tudi takšne brez glutena. Torte brez glutena se lahko primerjajo z običajnimi tortami – tako po okusu, videzu kot tudi sočnosti. Prepričajte se na lastne oči in uživajte pri ustvarjanju z masami za oblikovanje tort Rue Flambee!